ZAFER BAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Perşembe Çamarası köyünde doğmuştur,ilkokulu aynı yerde tamamladıktan sonra ortaokul ve liseyi Samsun Ladik Akpınar Öğretmen lisesinde tamamlamıştır.1993 yılında  Samsun  OMÜ,eğitim fakultesi sınıf öğretmenliği bölümüne başlamıştır, 1997 yılında Ünye Yiğitler köyünde göreve başlamıştır,Ünye Erenyurt Kocahisar,Fatsa Kulak ilköğretim okullarında sınıf  öğretmeni ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmıştır,2010 yılında Çamaş Edirli Kocaman ilköğretim okulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır,2012 yılında alan değişilkliğiyle türkçe branşına geçmiştir,2015 yılında Fatsa Geyikçeli ilkokulu-ortaokulu müdürü olarak göreve başlamıştır, 23 haziran 2020 tarihinde Çamaş Edirli Kocaman ilkokulu-ortaokulu müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

(532) 760 6997 Eposta